Blue Fire Pointer

sponsor

ucapan selamat ulang tahun bahasa sunda

tata basa  anu mernah kanggo  ngucapkeun teupang taun nganggo bahsa sunda →
  • Wilujeng teupang taun adi abi anu  kasep/gelis...mudah-mudahan sing janteun jalmi anu pinter, janteun putra anu nurut ka orang tua.
  • Wilujeng teupang taun teh.... mugiya panjang yuswa tur barokah, enteng jodona, tur sukses dunia sareng akheratna.
  • Wilujeng tepang taun de,.. Mugiya panjang yuswa, sehat lahir bathinna, se'eur rezekina, enteng jodo
  • Wilujeng tepang taun a.... mugi-mugi panjang yuswa, aya dina pituduhNA, sholeh satungtung beunta, tur aya dina panangtayunganNA.
  • Wilujeng tepang tahun Teh,... mugia aya dina kasehatan, kabagjaan, runtut raut rumah tanggana & digampangkeun rejekina.
  • Ang....Wilujeng Tepang Taun nya.... Mugia Allah SWT salawasna maparin Rahmat sinareng HidayahNa, Sadaya pamaksadan anu dipikahoyong tiasa kacumponan kalayan aya dina bimbingan Allah SWT...Seueur Rizki...Tur sehat lahir sareng bathin.....Amien! "
  • Ambu wilujeng tepang taun..... mudah2an dipasihan yuswa anu berkah n dilancarkeun sagala urusanana...amin. 
 catatan :

untuk kata yang berwarna biru itu hanya contoh saja silahkan  sesuaikan  dengan kata yang anda inginkan !


hatur nuhun mugia aya manpaatna ...  :)

3 komentar: